Tietoa minusta

Jalat kuljettavat meitä halki elämän, ne vievät meidät unelmiimme ja tavoitteisiimme. Jalkojen terveys heijastuu koko kehoomme ja mieleemme kokonaisvaltaisesti.

Jalkojenhoitaja keventää askeltasi.

Olen sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinnon suorittanut lähihoitaja ja terveysalan ammattitutkinnon suorittanut jalkojenhoitaja AT.

Kohtaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä. Tuotan ennaltaehkäisevää ja terveyttä edistävää terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Kauttani saa ostettua jalkojenhoidossa käyttämiäni ammattilaistuotteita, mikäli tuote miellyttää. Neuvon mielelläni myös terveydenhuollon palvelujärjestelmään liittyvissä asioissa.

Luontoon ja kestävään kehitykseen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni ja se näkyy yrityksessäni luonnonmukaisissa tuotteissa, suojaimissa, sekä työtavoissa. Etsin jatkuvasti ekologisempia ratkaisuja yritykseeni terveydestä ja turvallisuudesta tinkimättä.

Teen yhteistyötä diakonian, sairaanhoitopiirien, kuntien ja kaupunkien kanssa, jolloin jalkahoitoon on mahdollista saada maksusitoumus. Hyvin hoidetut jalat ovat yhä useampien ihmisten saatavilla. Soita ja kysy asiasta lisää.